РАЗВЕРНИТЕ МЕНЮ
Модератор форума: redisonsas  
Форум фанатов WWE » Основной раздел » Блоги участников сайта » Огірок Дядюшки Хосе (З грядки до столу! И другие мудрости философии Уолдо...)
Огірок Дядюшки Хосе
MattRiddleface Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 20:23
Комментатор
Сообщений: 344
Uncle, не врубай заднюю, трус дерись до последнего. Если решил сдаться так и скажи не строй из себя героя

Имей свою точку зрения
 
Uncle Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 20:29
Комментатор
Сообщений: 252
ГАМЛЕТ, або феномен Метарідлівського Крутатізма. 



Дисклеймер: Стиряно у митця!!! 

Дійові Особи: 

Гамлєт, - малий і крутецький МетРідлФейс
Маргарита, - мати Гамлєта, відома як Макарчік. 
Привид, - батя Гамлєта, відомий як Фєтті. Страшне чудо, старанно прикрите замизганим в багнюку і сукровицю простирадлом
Клавдій, - відомий як Дядько, хтивий дядько з сайта, троль і неадекват. 
Зігмунт Фрейд, відомий як доктор Какузу, відомий психіатр. 

ACT I

Коментарі Сайта. Чути розбещенi крики срущіхся мєжду собою фанатів ЦЦУшкі і Аєдаба, ревiння фанатів Лів Морган, а також iншi звуки, iздаваємиє різною трольскою істотою. Входить МетРідлФейс, вдягнутий в зручну приємну товстовку і такі ж самі парусинові штани. МетРідлФейс красиво підперезаний вузеньким шкіряним пояском. Він босий, бородатий і пацаватий. В руках у нього дебелий дрючок.

МетРідлФейс:
Як надоїло в коментарях сперечатися мені. Чи може сперечатись? Сперечатись чи не сперечатись? Дебільні ці питання задовбують. То може, не вагаясь, відкрити ноутбука та батареями фігачити коменти, аж поки в очах не потемніє? Ну а згодом? Про наслідки можливі не подумать? Один лиш тільки раз і вже крадеться бан з своєю усмішкою хижой. Злощаві тролі, низький рейтинг, статусхілла, запльований врагами, лікарі, від тролів возгаран'є і бан... А там безумна Лів Морган страшнюча та купка маргаріток, а під нею лежить той фраєр, що любив в коментах сперечатись... Такіє варіанти імєл я чєсно говоря ввіду. 

МетРідлФейс харка у коментарі і їх дрючком б'є
Входить Анкл, рофльний дядько. 

АНКЛ:
Мон шер МетРідлФейс! Ходім в ЛС. Темку дам тобі я посмоктати. Тэмка очєнь класна, тролінг вкусний.
Дядько гидотно плямка, ізображая підпалені п'яті точки. 
У ту же мить із коментарів вилазить Фетті у брудному простирадлі.

Фетті:
Не вір мій сину, цьому пропитому фанату ввєшкі. Троліть буде він тебе нєщадно! 

Дядько:
А-а-а-а!!!
Тікає.

ФЕТТІ:
От бач, злякався, скошений троляк. Він обіграв мене в коментарях, коли я міцно спав. Підступною рукою він написав мені що я не прав. І сотрясло моє прекрасне тіло смертельная образа. Помсти хочу! Побачить цю падлюку в бані, щоб там він чах і мов з тюрьми дивився, на те життя що в ПВНьювс несьотса! Або щоб репутацію понизили йому, і всі адміни підпалили його сраку. 

МЕТРІДЛФЕЙС: 
Не можна мстить. Повинні ми любити всіх тролів, фанатів Морган, фанатів Тозави. Бо кожний з них--народ, всі--богоносці.

ФЕТТІ:
іронічно
То може ти і Рампагу не смотріш?

МЕТРІДЛФЕЙС:
Ні, не смотрю еліту принципово. Я тільки Рошку іноді смотрю, бо ми народ прикольний ццушний і кушати ми можем дофіга, того шо Хантер з Вінсом нам пиха в горялнки, намного кручє ми фанатів аедаба, тнашніков та інших басурман. 

ФЕТТІ
Прикра мода. Воняє шось у Коментарському князівстві... Коли я був царем, я тролив всіх ввебоєв розносив по фактах. Но це, конєшно, в смислє пєрєносном. Бо Ввєшку, з дєтства не любивши, ні разу так її і не дивився. О часи, о ПВН нещасна!

МЕТРІДЛФЕЙС:
Ви, батьку, там в парт-таймі вже зовсім задовбались. Шось кажете таке, що не зрозуміти і за цілий тиждень. Я же вам сказав, що мститися не можу, бо всі люди--це браття на землі, окрім Дядьки, хілів, масонів, фанатів аєдаба і алкашів которих я ненавиджу. В цілому я ж гуманіст, не те шо ви, папаша. Вам тільки би горілки засадить та в коментаріях комусь писати, аж дим у них із хати йде. А потім чаю посьорбати і кидати панчлайни в паралізований промоушен, в Сета Ролінса кидаться чобітьми і так же много другої фігні за вами замічав я. Навіщо ж вам було нашого Дядьку, слабкішого за вас своїм здоров’ям, по фактам опускать срєдь бєла дня? От він і двинувся, бідолашний, і це не дивно. Макарчик мій, бідний, ненавидів вас, як Ортон_Ортон Романа Рейнса. Мене ж, синка хорошого, любив і часто пестив. А я із ним грався у Сетушку та Лінчушку. Ви, батьку, катіться в ваш парттайм та хутчіше, бо я дрючком напишу таких коментарів про вас щє й дядьку позову і ми з ним разом таких коментарів вам понакладаєм, шо ПВН здригнеться.

ФЕТТІ
Фанат Мет Рідла, с Кодькою на аві! Так на батька! Таку фігню казать! Чом не забанив я тебе як ти з'явився? Чом не понизив рейтинг твій і тим не задушив? О сімейка! Зажди ж у мене!

ФЕТТІ ЗНИКАЄ. 

МЕТ РІДЛ ФЕЙС:
Фетті чьортов в доску задовбав. Піти би випить в барі соку, бо на душі мов коти понасцикали і несвідомо хочеться писати товстими пальцями образливі коменти. 

МЕТ РІДЛ ФЕЙС уходить. Ревуть фанати ЦЦУ і плачуть фанати Аєдаба. 

ACT II


На сайті збоку стоїть мінічат. В ньому пишуть адміни і інші олдфаги. Посеред сайту стоїть новина про Коді Роудса, позбавлена художнього смаку. Над ними висить обзор на Дінаміт. В обзорі поставлена одиниця. В онлайні сидить Маргарита (вона ж Макарчик)  мати Гамлєта (Він же МетРідлФейс), і пише остроумні коментарі на тему Бладлайна. Входить Дядька. 

ДЯДЬКА
Сьогодні сперечався у ЛС с твоїм синком розумним. Я тєму для срача хорошу очєнь, вкусную, єму давав, но он нє взял, чудак. 

МАКАРЧІК:
Какой чудак, єй богу…

ДЯДЬКА
сам до себе
Я затролю його.
До Макарчіка. 
Тємка про Браяна, очєнь паджигаєт. 

МАКАРЧІК

лагідно
Бешкетнику...

ДЯДЬКО
Чимсь бздить у коментарях, неначє хтось тролить душно. Відкрийте хвортку, хами, щоб продулось. 

В ту же мить влітає Фетті.

ФЄТТІ. 
Ага, падлюки! Всім скидать штани! Щас троліть буду вас, слівайте воду, довбані масони, чи як вас там.

Дядько і Макарчик виконують накази Фетті, який дико регоче і летає по коментарях. 

ДЯДЬКО: 
Мій Фетті, ніякої крінжи не робим ми. Ко всєм ввєбоям іспитуєм злобу і ненавість і каждий день Колізея з Дінамітом гімни на балалайці хором ісполняєм  Бояться нас фанати Роллінса і Рейнса, престіж Янг Бакс крєпчаєт, мощно возрастаєт дєнь ото дня процент файвстарів у Еліти. Довольні інсайдери, ситі в них обличчя. Гораздо мєньшє стало подпівасов, що протєстувалі протів чєсного спотфеста, в угоду Дому2.

Входить МетРідлФейс. Він дуже тверезий. В одній руці у нього дрючок, а в другій клавіатура. 

ФЕТТІ
Дивись, мій сину, це фанати Роудса. Ти рознеси їх тролінгом шляхетним, потом мєнє доложиш. Шо не ясно?

МЕТ РІДЛ ФЕЙС
Папаша, всьо буде в лучшем відє, не хвилюйтесь.

МЕТРідлФейс троліт усіх дрючком: ломає міні чат,  потім заливає крінжи на форум.

ФЕТТІ:
Мій сину, то форум, а не ввешні боти, його не надо троліть. Він і без того мертвий. 

МЕТ РІДЛ ФЕЙС:
Тролів я всє форуми, фанатів рейнса, і всіх самоанців.

Гамлєт  тролить ФЕТТІ дрючком. ФЕТТІ ЗГОРАЄ. На сайті лежать забанені користувачі, затролені МетомРідлом. На форумі тихо пишуть обзори на ппв.  Входить Доктор Какузу. Його окуляри таємничо блищать в темноті.

МЕТ РІДЛ ФЕЙС:
потихеньку починає розуміти шо накоїв
Ітоги подвєдьом. Затролів тата. І Макарчіка затролів разом з Дядькой. Попортив мінічата, крінжі на форум навалив. Усюди бан, розруха. Не буду більше троліть я, хоч, правда, яка розумная цьому альтернатіва? Ех, коменти ПВН! Кінець всім сподіванням...

МетРідл рве на собі толстовку. Тихо грає музика, приємний голос співа музикальну тему Ретребьюшн Доктор Какузу підходить до МетаРідла, коле його шприцем у сраку і уводить до божевільного дому. Hа сцені з’являються семеро джоберіва в жахливих чорних бушлатах. Пісня Ретреб'юшн переможно шириться. Під веселі звуки Ретреб'юшн джобери весело відбивають чічотку. 

КІНЕЦЬ. 


 
WeRuNi Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 20:34
Комментатор
Сообщений: 985
 
MattRiddleface Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 21:11
Комментатор
Сообщений: 344
Мне не понравилось переделывай

Имей свою точку зрения
 
Kotofey_ Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 21:16
Рестлер
Сообщений: 168
MattRiddleface, а ты взял и оскорбил его творчество smile
 
Warlord_GEHA456 Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 21:26
Звезда WWE
Сообщений: 1280
Мне кажется твоим поклонникам будет проще на русском читать. Гугл не все слова переводит

"В этой компании ты либо терпила, либо не жал руку Ортону"
МЫ - ПРАВОСУДИЕ
 
Uncle Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 22:07
Комментатор
Сообщений: 252
MattRiddleface, Слушай, я повторю свой вопрос который я задал в удалённой (и Слава БОГУ!) ветке на сайте. Вот смотри... я вроде как не голая жопа, а этот сайт не Банька, так чё ты ко мне прилип?

 
Uncle Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 22:08
Комментатор
Сообщений: 252
Warlord_GEHA456, інколи мені здається, що МетРідлФейс твій твінк.

 
MattRiddleface Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 22:23
Комментатор
Сообщений: 344
Uncle, я просто хотел показать тебе что я о тебе думаю и что ты иногда не прав. Ну и плюс мы как бы два юмориста я хотел посмеяться ну нашу ветку комментариев мы весело раздули. Хоть мне и проценты накинули, но да ладно зато будет есть что вспомнить.

Имей свою точку зрения
 
MattRiddleface Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 22:27
Комментатор
Сообщений: 344
Uncle, я не его твинк почему-то все думают что у Гехи много твинков. Например dartvader95 но блин видно же что манера общения разная. Я по началу вообще не знал о рестлинге по старым комментам можно догадаться и тем самым я доказываю что я не твинк Гехи (Данилы)

Имей свою точку зрения
 
Warlord_GEHA456 Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 22:29
Звезда WWE
Сообщений: 1280

Цитата
Слушай, я повторю свой вопрос который я задал в удалённой (и Слава БОГУ!) ветке на сайте. Вот смотри... я вроде как не голая жопа, а этот сайт не Банька, так чё ты ко мне прилип?
Будто - бы ты 1 кому я пишу. Я высказываю свое мнение по разным вопросам, и сейчас, я высказал его тебе. Было бы конструктивнее, если бы ты ответил на мой комментарий, а не говорил бы мне "отстань" .
Я ведь ничего плохого не сказал. Так, совет дал. Все же на сайте, абсолютное большинство пользователь русскоязычные, а это значит, что далеко не все смогут прочитать что-то написанное на украинском языке.

Добавлено (26 Апр 2024, 22:36)
---------------------------------------------

Цитата
все думают что у Гехи много твинков



MattRiddleface
, Это когда так думать стали? Я вообще не помню, чтобы кого-то моим твинком считали. Кого еще считают моим твинком?


"В этой компании ты либо терпила, либо не жал руку Ортону"
МЫ - ПРАВОСУДИЕ
 
MattRiddleface Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 22:45
Комментатор
Сообщений: 344
Warlord_GEHA456, Я же написал что твоим твинком считали аккаунт dartvader95 у которого на аве Дэниел Брайан об этом томат писал и некоторые его комментарий лайкнули, типо подозрение вызвало ну или просто в шутку лайкнули. Ещë дядька считает меня твоим твинком и т. д
Гех то что дядька написал чë ты прилип ко мне он написал мне, там даже вначале было поставлен мой ник если бы он это тебе написал он бы твой ник вставил. Да и плюс вы с ним сегодня не ссорились было бы глупо писать дядьке тебе такой комментарий.


Имей свою точку зрения
 
Uncle Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 22:53
Комментатор
Сообщений: 252
Тупо я, когда Гена и Мэт Ридл Фейс вдвоём посетили мой Боголюбный форум: 


 
Warlord_GEHA456 Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 22:58
Звезда WWE
Сообщений: 1280
MattRiddleface, что-то я не внимательный, думал все мне адресовано. И видимо удалённая ветка не та о которой я изначально подумал. По поводу Томата. Я думаю, что у него есть определённая группа поддержки, которая лайкает любые его комментарии, так скажем томатоботы .

С твинками на сайте бывали интересные истории. Друг у меня здесь был Стинг. Он в свое время твинковством занимался. Он кажется отыгрывал роль мужчины и женщины, звали его тогда Raigo. Когда это всплыло, все кому не лень угарали с этой ситуации. Потом он возродолся как StingerIcon.

Добавлено (26 Апр 2024, 23:00)
---------------------------------------------
Uncle, так-то я давних участник форума. Наверное 8 лет здесь сижу.


"В этой компании ты либо терпила, либо не жал руку Ортону"
МЫ - ПРАВОСУДИЕ
 
MattRiddleface Дата: Пятница, 26 Апр 2024, 23:01
Комментатор
Сообщений: 344
Да мы нормальные что вы нас за дураков воспринимаете? Да может гена где то ошибается, но у всех такое бывает. Я тоже ошибаюсь если дядька ты так обижаешься из-за конфликта то это не круто. Ты сам видел количество лайков под нашими комментами? Мы два юмориста давай зададим жару сайту развеселим пользователей ведь нас заслуживает вся вселенная pwnews.

Имей свою точку зрения
 
Форум фанатов WWE » Основной раздел » Блоги участников сайта » Огірок Дядюшки Хосе (З грядки до столу! И другие мудрости философии Уолдо...)
Поиск:

Русскоязычный сайт о про-реслинге «PWNews» © 2012-2024
При использовании материалов сайта, открытая ссылка на сайт обязательна.

01Обратная связь
02Мобильная версия
03Помощь проекту