Огірок Дядюшки Хосе
|
|
Uncle
| Дата: Четверг, 19 Сен 2024, 12:36 |
| хаос и тирания...
разгул пьяных группировок в комментариях...
явление ноунеймов и... пропажа Гехи
Собачья чушь в комментариях поутру, след потёртых комментов на залайканом посте. Этот сайт боится меня. Я видел его истинное лицо: форум,- продолжение испражнений в комментариях, а комментарии заполнены спамом. И когда упоминания Тозавы будут окончательно забанены,- вся эта активность начнет тонуть. Когда скопившаяся грязь женоненависничества, поддерживания расизма и похоти вспенится до пояса, все ноунеймы и админы посмотрят наверх и возопят: "Спаси нас!". Но я прошепчу: "Нет".
Теперь весь сайт стоит на краю, глядя вниз на группировку джобберов. Все эти Кузики, Томаты, сладкоголосые спамеры, И отчего-то вдруг никто не знает, что сказать. Подо мной эта ужасная ветка комментариев,- она вопит как Никки Белла в которую летит туфля... а очередной бан воняет блудом и нечистой совестью...
|
|
| |
MattRiddleface
| Дата: Четверг, 19 Сен 2024, 14:33 |
| Да профессор дядькович в последнее время на сайте происходит вакханалия, но есть и плюс в ветках комментариев кроме экспертного мнения есть и что-то смешное и смешные споры и всë.
Имей свою точку зрения
|
|
| |
Uncle
| Дата: Среда, 16 Окт 2024, 15:55 |
| 500 постів на форуме!
Ну що ж, Дядька Панковіч прийшов до Вас, шановні гості цього Богоугодного каналу, з новинами. А новин у Дядькі... багато.
По перше, не хочу більше оглядати півко. Буду оглядати тільки Джавандзи, книги Юнгєра, філософію Хайдегера і Ніцшіанскі ідеї. Вже мені набридло оглядати пиво, за такий вилекий термін. Хочеться, ви знаєте, зайнятись багатьма справами в житті, намагаюсь заробляти в реальному житті, але дике бажання і суцільний кайф, які заважають ось так сидіти, і розмовляти про піво в інтернеті.
Але головна істина, і це мій вам дар, яку я зрозумів за останні роки - найважчє, це намагатись не рофліть хоча б декілька хвилин. Розуміючі все це, я все одно намагаюсь не рофліти і бути щирим, я дивлюсь на життя смішних дівчат, які стали такими через класних батьків, що показали їм, дівчатам, стендап Карліна і Шоу Фрая і Лорі у пубертатному віці.
Наче все ще навчаюсь, готуюсь до отримання наукового знання, хочу з'їздити в Карпати, але вже хочу розробити план Б, поїхати в Тібет. Насправді, знаходячись в сучасному соціумі (в колі однодумців) тобі легше рухатись далі в своїй основній діяльності. Тут ще накладається сайт, поміч батькам, життя в барі... Легкі запойні тижні (майже тридцятка, поки що можна вибачити) і стає... класно. Тому що ти по факту йдеш тропами Сковороди, тропами спорідненої праці. Моя праця - рофли, моя праця - рок-н-ролл. Бо ти не бачиш навколо себе вічних нитиків, які тільки то і роблять що ноють:
"Уууу, у неї айфон бо батькі багаті".
"Ууу, у нього папка прокурор".
"Ууу, всі мені повинні, а я жєртва капіталізма в пост-модерном сосаіті".
Стає весело. Бо навколо немає людей, у яких в карманах було б більше ніж двадцять гривень. І ти розумієш, що таке дружба і кохання. Сьогодні шмурдяк, але один - на весь колектив. Бо ми працюємо задля чогось, не задля грошей...
І так стає легко рухатись далі, коли розмірковуєш: "А що ще я можу витіяти таке, що здається божевільним?". Короче, хто ще стискався з таким, люди що трішки старші за мене, що буде потім? Вальгала чи все ж таки три вогника? А може Дао? А може вихід з Сансари? Чи ви вже там всі повиходили з Сансари і тепер в суцільній Нірвані?
Все, я все сказав. Бо ж не пиво пити. А філософвствовати мені подобається.
Це була перша новина. А тепер новина друга.
|
|
| |
WeRuNi
| Дата: Среда, 16 Окт 2024, 18:43 |
| Цитата Бо ми працюємо задля чогось, не задля грошей... Дуже сумнівна філософія друже.
|
|
| |
Uncle
| Дата: Среда, 16 Окт 2024, 21:40 |
| Ну, я людина мистецтва. В мистецтві або грошей немає, або ти геній, або ти продаєш себе. Тож... поки так. Але, як би воно не було, але це дозволяє шизєть, і робити рівно те, чого сам хочеш. І хоч інколи я хочу іпашку, а нє Оболонь світле... але я можу тижнями робити те що я дійсно хочу. І с такого боку, іпашка, це лише тимчасова жертва.
|
|
| |
Uncle
| Дата: Пятница, 18 Окт 2024, 18:19 |
| Цитата Я делаю сайт чище и работаю на его благо, а ты теперь и в жалобах устраиваешь флуд.
"На благо города і всєх Харькавчан".
Насправді, імпьорфєкт, максімум що ти робиш, так робиш цей сайт крінжовєє. Серьйозно, мессія коментаторського спаму. Знаю що імпторфєкт боїться форуму, бо тут його рознесуть по фактах, але стриматись не міг. Хоч він ніколи і не прийде, але якщо юзєр на серьйозних щщах видає "я роблю сайт чістішим" - то пахне номінацієй на бан.
|
|
| |
Uncle
| Дата: Пятница, 18 Окт 2024, 19:20 |
| Вітаю! З вами дядька, і це перший україномовний огляд на PLE на цьому сайті.
Сьогодні розбираємо: Battle of the Cringes який відбувся на арені "Новина про оцінки Wrestldream" усього лічені хвили тому. Чи вийшло це шоу, чи назва себе все ж виправдовує? Давайте розберемось!
1. Devil vs Kill_Owens_Kill.
Одразу скажу. Я не фанат подібних срачей. Бо це як матчі Боряна з Заком Сейбром, просто споглядання чогось... в надії на смачний панчлайн. Розумію що інші аналітики поставлять цьому срачу - твьорду пятьорку, але я все ж якось пас. Начався срач бодренько, з обвинувачень Кілла в том, що він якоби самовлюбльонний. Контр атака Кілла не змусила себе довго чекати. Глядач отримав неймовірні емоції від простого, але філігранно зробленого: "Ти козьол - нєт ти козьол". Із ярких прийомів - відсилка на батл Оксімірона, тізери "групіровки" Девіла і "групіровки" Кіла. Але матч був зруйнований втручаннями... І якщо Ортон_Ортон майстерно провів РКО незвідки по Кілу, після якого здавалося б нірфола бути вже не може, то прихід імпьорфєкта остаточно заруїнив цей срач. Я не раджу вам дивитись цей срач, якщо ви фанати довгих, я б сказав би душних, обвинувачень в самолюбованні від двох самовлюбльонних юзерів. Але думаю що перемога Кока в данному матчі має сенс.
Оцінка: 1.
2. Ортон проти Кіла.
Втручання Ортона не могло бути не поміченим. Тож ми негайно отримали несанкціонований срач. В якому Ортон власне нічого не зробив, бо Кілл в найкращіх традиціях Коді Роудса просто розбив стол об своє тіло, тейком про "голі попи" в лічкє Тєлєграма. Нічого кращого бути вже не могло. Суддя відрахував до десяти. Ортон переміг. Але спот з "голими дупами" пейнранєра - це легендарно. Це навіки увійде в історію срачєй.
Оцінка: 5,5.
3. Міша Дракон проти Макарчіка.
Ну такий класичний срач Макарчика, де він робить вигляд що має позицію, а насправді просто тролить. І Дракон просто тролить. Нормальний срач під пляшечку пива. Втім рофлів пацани явно зажали. А я зажму зірок цьому срачу.
Оцінка: 2.
4. І поки всі відходили від, скажімо так, мєйн івента вечора... внєзапно - ВейнРуні проти Міші Дракона. Рітм. Швидкість. Іронічність. Рофли! Бойовік із міра срачєй. "Не знайте далее", "Спасибо, не будем знать и далее". Луча-лібре міра срачей. Еталонний срач, кращій на шоу, який вочевидь блєкнєт на фонє мейн-івенту... але, так чи інакше, кращій на цьому шоу.
Оцінка: 10/10 і вєдро Томатов. Разом з дупцей Пейнранєра.
Щож, вважаю шоу вдалося! Чекаємо майбутніх випусків, і пам'ятайте, ВСЕ БУДЕ КРІНЖ!
|
|
| |
WeRuNi
| Дата: Пятница, 18 Окт 2024, 19:31 |
| Uncle, йоу
|
|
| |
Kuzik
| Дата: Пятница, 18 Окт 2024, 19:32 |
| А друга частина буде?
|
|
| |
Uncle
| Дата: Пятница, 18 Окт 2024, 20:21 |
| Попа Пєйнранєра - ідеальна назва для фінішеру.
|
|
| |
MichaelDragon
| Дата: Пятница, 18 Окт 2024, 21:24 |
| Не зря аналитику написал
|
|
| |
Cena_48
| Дата: Пятница, 18 Окт 2024, 23:05 |
| Uncle, хорошая инновация, возьму себе на заметку, как тебе такие идеи приходят, в итоге пиво наоборот бустит мозги, ашалеть
|
|
| |
Uncle
| Дата: Пятница, 18 Окт 2024, 23:17 |
| Cena_48, Да, малой. В цьому житті ще дуже багато несподівнок. От наприклад, це я ще виключно під пивом, а знав би ти про кактус Пєйотль...
|
|
| |
Uncle
| Дата: Пятница, 25 Окт 2024, 10:52 |
| А шо за группировки про которые все говорят?
Я так понял группировка есть у КоКа, есть у Кузика, есть у МетаРидла фейса...
Пацаны, пытаюсь определить кто в какой группировке, ну Мэт, Сина, Геха, Импёрфект ясно. А кто в группировке КоКа? А Кузика...
Ой, точно, забыл. Идея с группировками фигня, которая меня не волнует. Пойду напишу обзор на пиво.
|
|
| |
Cena_48
| Дата: Пятница, 25 Окт 2024, 11:28 |
| Меня нет ни в одной из группировок. Геху я уважаю. Риддл и Имперперфект кринж. Я лучше буду соло игроком, чем вступать в какие-то группировки
Немного душно, но я просто зареган на сайте и не отношу себя к кринжобандам,я отношусь к этому сайту как к целому организму. А вот группировки это какое-то ребячество, чес слово
Сообщение отредактировал Cena_48 - Пятница, 25 Окт 2024, 11:30 |
|
| |